Hop til indholdet.

Tag hånd om dit arbejdsliv

Uanset årsagen til ledighed er det en stor personlig udfordring. Balancen imellem at hænge fast i forvirring, vrede eller mistet selvværd og at være i stand til at bearbejde situationen og komme videre med energi og selvtillid er hårfin og kan kræve hjælp.

Kombineret outplacement og personlig coaching

Living Leadership tilbyder et komprimeret og effektivt forløb. Det tager udgangspunkt i din personlige oplevelse af situationen og hjælper dig med at opdage egne styrker og udviklingsområder på en måde, som kan åbne op for et nyt og meningsfuldt arbejdsliv.

Målrettet udviklingsforløb

Forløbet baserer sig på gennemprøvede metoder og består af minimum 9 timer fordelt på emnerne: Accept, personlige behov og styrker samt jobmål og -veje. Derudover kan forløbet indeholde forbedring af præsentationsmateriale og platform, brug af netværk og jobsøgningskanaler, forberedelse til samtaler samt onboarding.

Essensen i forløbet er, at du:

  • Får vendt eventuel frustration til accept og handlekraft
  • Bliver i stand til at håndtere og imødekomme dine følelser og behov
  • Ser dine personlige fortrin og muligheden for at bruge dine styrker på nye måder
  • Tilrettelægger et fremtidigt arbejdsliv, du oplever meningsfuldt og rigtigt i forhold til det, du ønsker at bidrage med.

Næste stop nyt job

Efter forløbet kan du med fornyet energi, selvtillid og handlekraft søge jobs, som du med større sandsynlighed får. Dels pga din attitude, dels fordi du matcher de jobs, du søger, rigtig godt.

Fortælling om en ny vej

Læs her Beas skønne fortælling om, hvordan hun har skabt sig et helt anderledes arbejdsliv, end hun havde forestillet sig, og som matcher hendes værdier, behov og passion: https://neurospiceupyourlife.dk/en-neurospicy-skifter-karriere-del-2/