Hop til indholdet.

Om Living Leadership

Via coachingbaseret ledelsesudvikling hjælper vi ledere og teams med at opdage og udforske blinde vinkler og der igennem skabe større forretningsmæssig og menneskelig succes.

I Living Leadership tror vi på, at ledelsesmæssig og menneskelig udvikling er fundamentet for forretningsmæssig og organisatorisk udvikling. Alt hvad vi gør er derfor centreret omkring denne vision.

Vi arbejder ud fra tankegangen om, at der skal skabes tydelig kobling mellem udvikling og forretningsmæssige mål.

Med en anderledes tilgang inspirerer vi både personligt og professionelt. Vi har et målrettet fokus på at finde ’skjulte skatte’. Vi provokerer, skubber til indgroede vaner og skaber rammerne for en kreativ proces. Formålet er at give klarhed over uudnyttet potentiale i virksomheden såvel som hos den enkelte.

Styrkebaseret ledelsesudvikling

Uanset om der er tale om personlig eller fælles trivsel og performance, tager vi afsæt i styrkerne og bruger dem som platform for at den enkelte og teamet udnytter sit fulde potentiale og lykkes. Vi flytter mindset og adfærd.

Sammen med vores kunder skaber vi rammer og indhold for vores samarbejde og tilpasser  det  løbende, så det hele tiden opfylder sit formål. Det betyder, at vores kunder, lige som os selv, bringer ambition, engagement og aktiv deltagen ind, når vi designer et forløb. Og det gælder, uanset om vi arbejder sammen om lederudvikling, teamudvikling eller nyt spor.

Living Leadership ejes og ledes af Helene Aalling, ledelsescoach (MCC, CPCC)