Hop til indholdet.

Value2Investment

Vil du være med til at skabe en værdifuld virksomhed – også på den lange bane? Så kræver det analyse af teamets medlemmer og målrettet ledelsesudvikling.

Hvor kompetent er ledelsen og hvor godt bliver det udnyttet?

Uanset hvilken fase en virksomhed befinder sig i, er det ikke nok med en god forretningsidé og et marked for at lykkes og skabe en virksomhed, investorerne ønsker at sætte penge i. Det afgøres også – og måske primært – af, om virksomheden har det rigtige ledelsesteam.

Én måde at danne et ledelsesteam på og forsøge at tiltrække den ønskede kapital, er at bruge mavefornemmelser og intuitiv praksis. En anden måde er systematisk at klarlægge eksisterende kompetencer – personligt og som team – og herefter tilrettelægge målrettet ledelsesudvikling på et oplyst grundlag.

Så kan ledelsen til enhver tid dokumentere og matche de krav, der stilles og tiltrække den kapital, der er brug for.

Value2Investment er et skræddersyet afklarings- og udviklingsforløb til virksomheder, der ønsker at sikre ledelseskraften, så gode forretningsidéer ikke kuldsejler pga et mangelfuldt ledelsesteam.

Derigennem sikres både virksomheden og investorerne.

Forskellige faser – forskellige behov for målrettet ledelsesudvikling

Value2Investment er tilpasset 3 forskellige virksomhedsfaser. Due Diligence, konsolidering og ekspansion. 

Due Diligence: Via erhvervspsykologiske tests af lederteamets medlemmer og målrettet coaching får I afklaret og udnyttet de personlige egenskaber. I kan målrettet styrke de kompetencer, der er brug for, og I får et styrket beslutningsgrundlag for eventuelle tilpasninger.

Konsolidering: Et struktureret og målrettet teamudviklingsforløb inkl. teamtest samt løbende coaching styrker jeres ledelse og jeres ledelsessamarbejde. I kan gå fra at være iværksættere til at være direktion.

Ekspansion: Kombineret leder- og teamcoaching med afsæt i både selvanalyse, stakeholder- og organisationsanalyse sørger for, at den fælles ledelsespraksis følger med virksomhedens udvikling og I kan leve op til de ændrede krav, der stilles.

Living Leadership arbejder sammen med firmaet Stein-beck for at yde den bedste kombination af kompetenceanalyse og målrettet ledelsesudvikling.