Hop til indholdet.

Living Space

Living Space er et professionelt samarbejde imellem coachingfirmaet Living Leadership og arkitektfirmaet Space Pro. Vi hjælper offentlige og private virksomheder med at skabe levende og dynamiske arbejdsrammer om mennesker og opgaveløsning.

Living Space har løst opgaver for bl.a.:

De bedste arbejdsrammer

Det er altid følsomt at ændre de fysiske rammer om arbejdet. Dertil kommer den udfordring det er, at skulle gennemføre en forandring, man selv er en del af som leder.

Ved at kombinere analyse og rådgivning om de rette rammer og lokationer med brugerinvolvering samt procesrådgivning og –facilitering, ønsker vi at gøre det lettere at gennemføre denne type forandring på en effektiv måde.

Vi ved en masse om strategisk space management, facilitering af forandringsprocesser og genetablering af engagement og produktivitet, men når det kommer til det, der karakteriserer jer og hvad der skal til for at lykkes, ved I bedst.

Derfor kan vi ikke fixe eller gennemtvinge noget, men vi kan tilbyde værktøjer og metoder, der kan understøtte jeres opgave med at etablere en ny virkelighed og få den til at fungere.

Eksempler på konkrete opgaver:

  • Strategiscenarier i fbm. et flytte-, bygge- eller ombygningsprojekt.
  • Ledelsesbistand til forandringsledelse.
  • Procesfacilitering, herunder visions- udviklings- og planlægningsseminarer.
  • Energi workshops, som tilbydes når de nye rammer er etableret og de ansatte skal finde sig til rette i dem.

Workshop