Hop til indholdet.

Gratis intro workshop

Styrk jeres “indre værdi” – få en intro workshop og kom godt videre

Sidder du i et iværksættermiljø med andre start-ups, i et ejerleder netværk eller i en intern partnerkreds på min. 10 personer? Så kan du få en gratis intro workshop og afprøve elementerne i et Value2Investment-forløb.

Hvorfor skal du deltage

På 1,5 time får du en konkret smagsprøve på, hvordan du og dit team struktureret og målrettet kan afdække og udvikle jeres personlige og relationelle kompetencer.

Når du deltager på workshoppen, bliver det efterfølgende nemmere at tage udfordringen op med at booste dit teams dynamik og skabe ekstraordinære resultater sammen.

Hvordan forløber en gratis intro workshop

Smagsprøven består af tre trin til at opnå en mere resultatgivende måde for dit team at arbejde på. De tre trin som bliver gennemgået er:

  • Indblik: Med afsæt i en præsentation af testværktøjet Whole Brain®, tegner du din egen profil. Præsentationen giver indblik i din fysiologiske hjerne og hvordan dine individuelle tænkepræferencer indvirker på bl.a. din måde at kommunikere, samarbejde og innovere.
  • Kortlægning: Ét af de deltagende teams bruges som eksempel på, hvordan man kortlægger teamets fælles profil, dets styrker og udfordringer. Desuden hvordan teamet bedst kan gribe sine muligheder an.
  • Coaching: Det samme team gennemgår 15 minutters coaching, som giver et eksempel på, hvordan man i praksis kan arbejde med at optimere sit team og dets output.

Hvad får du med dig

Du får indsigt i værktøjer, som kan hjælpe dig med at løfte teamets performance, skabe større synergi i samarbejdet og øge dit teams ”indre værdi”, så I skaber bedre resultater og bliver mere attraktive for en investor.

Tag gerne andre i dit team med. Så får I nemmere ved at bruge den viden og de værktøjer, workshoppen giver, når I kommer hjem.

Næste skridt

Brug kontaktformularen til højre og fortæl, at du gerne vil deltage på en gratis intro workshop. Så kontakter vi dig og vi aftaler hvornår og hvor workshoppen afholdes.

 

Workshoppen gennemføres i samarbejde med Aviva Steinbock fra Stein-Beck (www.stein-beck.dk).